Θέλεις έως 3 πόντους LIFT UP στο στήθος σου; Στο Oxygen Plus θα το πετύχουμε σε ένα μήνα!

Κάντε την εγγραφή σας και κερδίστε επιπλέον έκπτωση 5% στις SUPER προσφορές μας!

Η χαλάρωση του στήθους είναι μια φυσική εξέλιξη των μαστών. Παράγοντες όπως η εγκυμοσύνη και ο θηλασμός αλλά και οι απότομες αλλαγές σε βάρος, μπορεί να οδηγήσουν σε εμφάνιση της χαλάρωσης πιο σύντομα!

Η ανόρθωση του στήθους είναι ένα αρκετά σύνθετο πρόβλημα, που όμως μετά από χρόνια μελέτης καταφέραμε να το απλοποιήσουμε! Συνδυάσαμε 2 διαφορετικές τεχνικές που εγγυώνται έως 3 πόντους ανόρθωση μέσα σε μολις ένα μήνα!

Το Oxygen Plus εξασφάλισε αποκλειστικά για την Κέρκυρα το νέο Medicalμηχάνημα μονοπολικής ραδιοσυχνότητας, SYMMED!

Το SYMMED είναι ένα ισπανικό μηχάνημα, πιστοποιημένο με Medical CE(κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια). Αποτελεί την πιο προηγμένη, καινοτόμα και αποτελεσματική τεχνολογία ομορφιάς που συνδυάζει RF διαθερμία & HP Virtual Mesotherapy για μέγιστα αποτελέσματα στη σύσφιξη και ανόρθωση μέσω ενός εξειδικευμένου θεραπευτικού πρωτοκόλλου.

Η μονοπολική ραδιοσυχνότητα RF που διαθέτει το SYMMED επιτυγχάνει διαφορετικά αποτελέσματα χάρη στα δύο διαφορετικά ηλεκτρόδια υψηλής έντασης CAPACITIVE & χαμηλής έντασης RESISTIVE.

To CAPACITIVE δρα στο χώριο και στους μύες, με αποτέλεσμα η θερμότητα να διαχέεται άμεσα και βαθιά ενεργοποιώντας την κυκλοφορία στους μαλακούς ιστούς!

Το RESISTIVE δρά στο υπόδερμα και τους μύες, με αποτέλεσμα να εστιάζει άμεσα και βαθιά ενεργοποιώντας την κυκλοφορία στους εν τω βάθει ιστούς!

Από την άλλη η καινοτόμα λειτουργία Virtual Mesotherapy HPC χαρίζει:

Συνδυαστικά η καλλυντική θεραπεία BΟΟST FIRMING Therapy, προσφέρει στην επιδερμίδα τόνωση και ενισχύει τη συνοχή της. Συνδυάζει την ενυδατική δράση του υαλουρονικού οξέος με πλήθος συστατικών σύσφιξης, όπως το Phytodermina Lifting, το Biobustyl και το Liftessence, που επαναδομούν τις ίνες της ελαστίνης, ενεργοποιούν τη σύνθεση κολλαγόνου και η επιδερμίδα συσφίγγεται. Το Bio-Bustyl (από πρωτεΐνες σόγιας) ενεργοποιεί τη σύνθεση κολλαγόνου και επαναφέρει την υδατική ισορροπία της επιδερμίδας. Συνιστάται η χρήση του κατά τη διάρκεια απώλειας σωματικού βάρους.

Στόχος της θεραπείας:

Για όλο τον Αύγουστο θα τη βρείτε αποκλειστικά στο Oxygen Plus στην προνομιακή τιμή των 390€ αρχικής αξίας 600€. Το πακέτο περιλαμβάνει 5 Symmed  medical RF και 3 καλλυντικές θεραπείες Bust Firming!